måndag 24 januari 2011

Nelly High heels

I fredags var det dags för detta spektakulära event, Nelly.se annordnade en  typ av marknadsföringsfest om man blev bland dem  99 första  så fick man gratis skor eller så  150 första fick man goodiebags.
Detta var dem 2 första gångerna väldigt trevligt och kul event  en massa sponsorer  och förtag som var involverande. Bjöd på saker  informerade  och  även 2 drinkar erbjöds folket som  jobbade runt var trevliga och informerade väl.
Denna gång  skulle det även vara en sko design tävling.
Må säga att jag tycker att det lät  riktigt kul, så jag var peppad  full av entusiam.

Kl 22:00 hade  vi  utsatts för kyla i  en  30min , visade sig att dem som  var arrangörer sa att det skulle vara inte skulle vara en lista då det har varit så stort intresse. Men när vi kommer fram vakterna efter förlorad  känsel i tåna och dansandet i kön så ser vi att dem släpper in stammisar på stället..och därfter så började vi klaga och vips så  sa dem att det var lista som gäller. Hur blev det så nu da NOOO body knows  därfter  mycket  snack blev vi insläppta  och fick hänga av  oss, men varför fick vi bara vår goodiebaglapp och inte drinkbiljett lapp.. Answer såg vi när vi gick hem= Bloggarna som var inbjudna fick mycket dricka!
När vi kom in var det skor framställda  fina sådana men men ... "jag var inne på Nelly och kollade skor för cirka 2veckor sedan och det såg väldigt likt ut dem skorna som fanns på sidan  tror minnsan att det var samma skor eller?" Vad kommer här näst tänker jag jo det var bara Telia som  som var sponsor på detta, nyckelband och .. ja en tävling  och  ett spotify 1mån premium gratis och ett kontantkort.
Vad gäller designtävlingen så var det  så att vi fick skicka ett sms till ett telefonnummer och ja efter skickat ett sms så var det 3st som fick  vara med i tävlingen. Man fick designa via ett program som redan hade allt, skomodell, färg, accesoare och material. sen fick bloggarna välja vinnare som fick en Iphone-4 och nintendo wii till 2:an och 3:an  fick plattång. humm är jag nöjd nja gratis skor och goddiebagen var ju trevligt.  Jag gillar Nelly och det har vart bra förut  men denna gång var inte bra alls  blir så  ledsen..
Vi fick  köa, regga våra egna skoval och strömmen drogs ut  efter cirka 1h  ur datorerna vi använde.

Dem kunde ha:
-Ordnat fler sponsorer
- Utsätt Nelly funktionärer som löste reggistreringen
- bjudit på  drinkar
- Sponsrat  sig själva lite mer alltså Nelly.se
- Ha en  modevisning  med lite vårplagg
- Någon  från Nelly hade kunnat kommit dit och pratat
- Funktionärerna kunde vart lite trevligare
- ström till datorer
- Eventet  kunde hållt på till 01:00
- Insläpp och lista till kl 22:00

Förlåt Nelly men  inte bra betyg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar